Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hálózatépítés

Szolgáltatásaink

Cégünk vállalja számítógépek és számítógépes rendszerek tervezését, kiépítését. Legyen szó akár egy otthoni számítógépről vagy egy iroda, iskola, vagy cég számítástechnikai rendszerének kivitelezéséről.
Napjainkban, az internet korában már szinte megkerülhetetlen a számítástechnikai hálózatok kialakítása. Az Info-Futár Informatika megtalálja az ön számára legmegfelelőbb megoldást, legyen szó akár vezetékes vagy vezetéknélküli hálózatok kiépítéséről.
Hívjon, ha egyszerüen csak egy otthoni internetmegosztásra, egy iroda, iskola, cég, vagy vállakozás számítástechnikai hálózatának kiépítésére van szüksége.
Hálózatépítésnél még mindig a leggyakoribb a 10/100
/1000 Mb/s sebességű lokális hálózatok kiépítése, de egyre jobban növekszik a nagysebességű vezetéknélküli hálózatok aránya, hiszen több km-es távolságok is áthidalhatóak segítségével.
Egy informatikai rendszer nagyon komplett, sok részből áll, ezért a cég igyekszik széles választékot biztosítani igényes PC-alkatrészekből, márkás szerverekből, 100 és 1000 Mbps-os hálózati aktív eszközökből, routerekből, nagy sávszélességű réz és optikai kábelekből. Számítástechnikai eszközök tekintetében az igényes, otthonra való eszközöket, valamint a professzionális igényeket is kielégítő berendezéseket egyaránt forgalmazzuk. Terméklistánkon megtalálhatók a semi-brand PC-alkatrészekből épített gépek és a nagy gyártók konfigurációi egyaránt. Fontosnak tartjuk a kiegészítő elemek és kellékanyagok jó minőségben történő szállítását, ezzel is növelve a felhasználók komplex kiszolgálását. A sikeres megvalósítás alapja az átgondolt rendszertervezés, pontos munkavégzés a feladat minden szegmensében.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz