Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Adatmentés

Szolgáltatásaink

Napjaink számítógépein és számítógépes rendszereiben a hardvereszözök csak egy töredékét teszik ki a teljes költségeknek. Az igazán jelentős kiadásokat a számítógépeken tárolt szoftverek és adatok jelentik, így egy esetleges hardveres meghibásodás, véletlen törlés, az adatállományban keletkezett logikai hiba esetén pótolhatatlan veszteségek keletkezhetnek. Az adatmentés költsége többszörösen megtérülő befektetés, nem is beszélve a már sérült adatok helyreállításáról.


Cégünk vállalja a bármilyen hordozóeszközről történő adatmentést, valamint a már sérült adatok helyreállítását. Adatvesztés vagy sérülés esetén nagyon fontos hogy ne próbálgassa a sérült eszközt és ne próbálja leolvasni az adatokat, mert helyreállíthatatlan további sérüléseket okozhat az állományokban.


Az adatmentést és az adatvisszaállítást kitűnő minőségű, archiválási célra készült DVD lemezre végezzük, de igény szerint történhet bármilyen hordozóra.


Az adtmentés és az adatvisszaállítás költsége az esetek bonyolultságától függően eltérő lehet, így kérje egyedi árajánlatunkat.


Kérje szaktanácsunkat az adatvesztés megelőzésére. Mi biztosítjuk önnek a megfelelő szoftveres és hardveres hátteret, hogy biztonságban tudhassa adatait. Ne feledje, ez egy többszörösen megtérülő befektetés!Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz